PROGRAM STIPENDIRANJA

GP KRK GRUPA posebnu pažnju posvećuje stipendiranju učenika za građevinska zanimanja.

Cilj nam je kontinuirano zapošljavati stručne mlade ljude kojima će biti pružena mogućnost da nakon završetka školovanja započnu karijeru u jednoj od vodećih hrvatskih građevinskih tvrtki. Ulažemo u mlade i sposobne ljude s ciljem motiviranja učenika za građevinska zanimanja kroz podizanje standarda obrazovanja i osiguravanja kvalitetnog kadra za budućnost. Znamo da su naši zaposlenici, s njihovom posvećenošću i izvanrednim građevinskim znanjem, ključ našeg uspjeha, pa želimo i u budućnosti privući, razvijati i zadržati najbolje ljude koji će nam pomoći u daljnjem jačanju naše tvrtke.

Nudimo stipendije za sljedeća građevinska zanimanja: ZIDAR, TESAR, ARMIRAČ, KERAMIČAR, SOBOSLIKAR, MONTER SUHE GRADNJE, GRAБEVINSKI TEHNIȍAR, ARHITEKTONSKI TEHNIČAR, VOZAȍ CESTOVNOG MOTORNOG VOZILA, STRUȍNI PRVOSTUPNIK INŽENJER GRAБEVINARSTVA, INŽENJER GRAБEVINARSTVA I MAGISTAR INŽENJER GRAБEVINARSTVA.


Uz novčane iznose stipendija stipendiranim učenicima omogućava se i obavljanje stručne prakse pod vodstvom vrhunskih mentora i u okruženju iskusnih kolega koji će im pružiti podršku i pomoć. Uz redovno pohađanje nastave, stipendirani učenici obvezni su redovno obavljati stručnu praksu, uspješno završiti svaki razred te se uzorno vladati, a na kraju školovanja prihvatiti posao ponuđen od strane GP KRK GRUPE te svojim stručnim i predanim radom doprinijeti uspješnom napretku i daljnjoj ekspanziji tvrtke.

Za GP KRK GRUPU budućnost je tek početak. Oblikujmo zajedno svijet u kojem živimo i radimo. Pošaljite nam ispunjeni ZAHTJEV ZA STIPENDIJU na e-mail adresu ljudski.resursi@gp-krk.hr. Svaki zaprimljeni zahtjev za stipendiju zasebno će se razmatrati.